Cupin pistetilanne Sievi Trail Runin jälkeen
25.6.2017 13:22 Uutiset / Pohjanmaan Polkujuoksu

Sievi Trail Runiin osallistui noin 200 juoksijaa.

Pohjanmaan Polkujuoksu Cup jatkuu lauantaina 1. heinäkuuta Raahessa mielenkiintoisista asetelmista. Nuorten sarjojen tilanne löytyy täältä, ja aikuisten puolestaan täältä.

Kalajoen ja Sievin osakilpailuiden jälkeen naisten sarjaa johtaa maksimipistein Anna-Kaisa Saari. Hän kuitenkin jättää samaan aikaan pidettävän hiihtoleirin takia Raahe Trail Runin väliin. Tämä tarjoaa Saaren kilpasiskoille tilaisuuden kuroa etumatkaa kiinni. Toisena kokonaiskisassa on tällä hetkellä Anni Huuha ja kolmantena Tellervo Ranto.

Miesten cup-johdossa on Anssi Koirikivi, joka voitti Sievissä ja oli toinen Kalajoella. Viime vuoden kokonaiskilpailun ykkönen Matti Myllylahti on ennen Raahe toisena, ja nuori Aleksi Huuha kolmantena. Kalajoen ylivoimainen voittaja Tapani Kärjä ei kilpaillut Sievissä, mutta on alustavasti ilmoittautunut Raaheen.

Poikien sarjaa (v. 2001 synt. ja nuoremmat) johtaa täydellä pistepotilla Jussi Raappana. Jarkko Reijonen vaanii vain kahden pisteen päässä. Poikien kisat ovat olleet tiukkaa sekuntitaistelua, joten Raahen nopealla reitillä tullaan näkemään jälleen tiukkoja loppukiritaistoja.

Tyttöjen kiertuetta on hallinnut toistaiseksi Hanna Alahäivälä, jolla on koossa 199 pistettä. Sievin kisan voittaja Iina Koskela ei kuitenkaan kilpaillut Kalajoella, joten loppukaudesta saattaa kehkeytyä mielenkiintoinen. Sanansa kärkitaistossa on sanottavana myös mm. Enni-Sofia Saarella.

Raahe Trail Runiin voi ilmoittautua ennakkoon verkkosivujen kautta 29.6. klo 23.59 saakka. Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista paikan päällä Harakkamäentien kisakeskuksessa pe 30.6. klo 16-19 ja la 1.7. klo 9-10.30.

Pohjanmaan Polkujuoksu Cupissa on kesällä 2017 kuusi osakilpailua. Cupin loppupisteissä huomioidaan neljän (4) parhaan osakilpailun tulos. Sarjat ovat M/N sekä T/P (v. 2001 tai myöh. synt.).

Pistelaskuna käytetään Buff Trail Tour Finlandista (http://www.trailrunning.fi/trail-tour-finland/) tuttua laskukaavaa. Osakilpailukohtaiset pisteet lasketaan suhteessa kisan voittoaikaan.

Lisätietoja cupin pistelaskusta löytyy täältä.   
Pohjanmaan Polkujuoksu
«  Maaliskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Osakilpailu
Kategoriat