Raahe Trail Run ehdolla Pohjoisen parhaaksi
28.1.2018 20:29 Uutiset / Pohjanmaan Polkujuoksu

Äänestä Raahe Trail Run voittoon!

Pohjanmaan Polkujuoksu Cupiin kuuluva Raahe Trail Run on ehdolla Pohjoisen parhaaksi urheilutapahtumaksi. Voittaja valitaan yleisöäänestyksen perusteella.

Pohjoisen parhaat -palkinnot jaetaan Pohjois-Pohjanmaan parhaille tapahtumille Tapahtumien gaalassa 23. helmikuuta. Palkinnoilla annetaan tunnustusta seudun tapahtumille neljässä kategoriassa: gaalassa palkitaan vuoden 2017 paras kulttuuri-, urheilu-, messu- ja business-tapahtuma sekä yleisön suosikki. Lisäksi palkitaan henkilö vuoden tapahtumajärjestäjänä sekä festivaali- ja tapahtuma-alan kiinnostava avaus tai teko erityismaininnalla.

- Jo pelkkä ehdokkaaksi pääsy tuntuu hyvältä, kun katsoo urheilutapahtumakategorian muita ehdokkaita. Siellä on paljon mm. juoksutapahtumia, mutta vain kaksi polkujuoksukisaa. Polkujuoksu on mitä parhainta luontoliikuntaa: siinä yhdistyvät rentoutuminen metsässä sekä fyysinen haaste. Ääni polkujuoksulle on samalla ääni suomalaiselle luonnolle ja metsälle, sanoo Raahe Trail Runin puuhamies Marko Krapu.

Ehdota palkittavia tapahtumia eri kategorioihin ja äänestä suosikkiasi vuoden 2017 parhaaksi tapahtumaksi viimeistään 31. tammikuuta osoitteessa http://kaleva.fi/pohjoisenparhaat/

Kaikkien ehdotuksia tehneiden ja äänestäneiden kesken arvotaan hotelliviikonloppu Oulussa.   
Pohjanmaan Polkujuoksu
«  Maaliskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Osakilpailu
Kategoriat