Reitti

Matkat ovat 5 km, 10 km, 21 km ja 31 km. Kaikkien matkojen lähtö- ja maalialue sijaitsee Harakkamäen koulun lähellä osoitteessa Harakkamäentie 12.

Reitti on enimmäkseen isohkoa polkua, joka on paikoin kivikkoinen ja juurakkoinen. Reitillä on myös mm. kapeampia polkuosuuksia, hakkuuaukioita ja metsäautoteitä. Joen, purojen ja ojien ylitykset tapahtuvat hyväkuntoisia puusiltoja pitkin.

Korkeusprofiililtaan reitti on varsin tasainen ja siten myös hyvin juostava. Reitin korkein kohta on puolimaratonin puolivälissä sijaitseva Hummastinvaara, joka kohoaa noin 60 metriin merenpinnasta mitattuna.

31 km:n reitillä on tarjolla kaikkiaan viisi juomapistettä (8, 14, 20, 24, 27 km). 21 km:n reitillä on kolme juomapistettä (8 km, 14 km ja 17 km), ja 10 km:n matkalla on yksi juomapiste (6 km). Juomapisteillä sekä maalissa tarjoillaan vettä sekä urheilujuomaa.

Juomapisteillä ei lähtökohtaisesti käytetä mukeja maaston roskaantumisen välttämiseksi, joten juoksijoilla on oltava mukana oma juomapullo, -reppu tai -muki.

Ohessa vuoden 2018 reittikartta. Kartta avautuu klikkaamalla suuremmaksi. Tulostettavan kartan löydät materiaalipankista.

10 km:n, 21 km:n ja 31 km:n lisälenkin gpx-tiedostot voi ladata pilvipalvelusta.

31 km:n reittiin kuuluvaa uutta, kymmenen kilometrin lisälenkkiä voi tutkia gps-muodossa täältä. Lisälenkki erkanee 21 km:n reitistä noin 14,3 km:n kohdalla etelään ja palaa samaan paikkaan takaisin.
   
Raahe Trail Run
«  Joulukuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 Osakilpailu
Kategoriat