Yhteistyökumppanit


Raahen kaupunki on mukana edistämässä luonnossa liikkumista. Kaupungin tuen ansiosta Hummastinvaaran upeat ulkoilureitistöt tulevat tutuiksi yhä useammille.

Raahen Seudun OP on tiiviisti mukana Raahe Trail Runissa. Kaikki OP Raahen jäsenet saavat 3 euron alennuksen haluamaltaan matkalta. Ilmoita jäsennumerosi ilmoittautumislomakkeen lisätietoja-kohdassa ja vähennä loppusummasta 3 euroa. Etu on voimassa 29.6.2017 saakka. Etu ei koske kokonaiscupia, vaan ainoastaan Raahen osakilpailua.


Raahen Prisma vastaa juoksijoiden muonituksesta tarjoamalla mm. proteiinipatukoita, banaania ja rusinoita kaikille osallistujille. S-ryhmän asiakasomistajat saavat 10%:n alennuksen haluamaltaan matkalta. Kerro S-korttisi numero ilmoittautumisen yhteydessä.


Kuntokeskus Sisu on ollut mukana Raahe Trail Runin taustajoukoissa vuodesta 2015 lähtien. Raahen monipuolisin kuntokeskus tarjoaa laadukkaat kuntosalipalvelut, sisäpyöräilyä ja toiminnallista harjoittelua.


Kisakontti on Ilkka Kontinahon liikunta- ja hyvinvointipalveluita tarjoava yritys. Kisakontin juoksukoulu järjestetään 20.4.-1.6. ja kaikki juoksukoululaiset saavat 15%:n alennuksen haluamaltaan matkalta Raahe Trail Runissa. Juoksukoululaiset saavat henkilökohtaisen alennuskoodin.


   
Raahe Trail Run
«  Joulukuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Osakilpailu
Kategoriat