Yhteistyökumppanit


Raahen kaupunki on mukana edistämässä luonnossa liikkumista. Kaupungin tuen ansiosta Hummastinvaaran upeat ulkoilureitistöt tulevat tutuiksi yhä useammille.

Raahen Seudun OP on tiiviisti mukana Raahe Trail Runissa. Kaikki OP Raahen jäsenet saavat 3 euron alennuksen haluamaltaan matkalta. Ilmoita jäsennumerosi ilmoittautumislomakkeen lisätietoja-kohdassa ja vähennä loppusummasta 3 euroa. Etu on voimassa 28.6.2018 saakka. Etu ei koske kokonaiscupia, vaan ainoastaan Raahen osakilpailua.


Raahen Prisma vastaa juoksijoiden muonituksesta tarjoamalla mm. proteiinipatukoita, banaania ja rusinoita kaikille osallistujille. S-ryhmän asiakasomistajat saavat 10%:n alennuksen haluamaltaan matkalta. Kerro S-korttisi numero ilmoittautumisen yhteydessä.


Kuntokeskus Sisu on ollut mukana Raahe Trail Runin taustajoukoissa vuodesta 2015 lähtien. Raahen monipuolisin kuntokeskus tarjoaa laadukkaat kuntosalipalvelut, sisäpyöräilyä ja toiminnallista harjoittelua.


Leader on Pohjanmaan Polkujuoksu Cupin virallinen nesteyttäjä. Leader tarjoaa jokaisessa osakilpailussa sitrusmakuista Sports Drink -urheilujuomaa. Kyseessä on elektrolyyttejä (natrium, kalium ja magnesium) ja suoloja sisältävä urheilujuomajauhe, jossa hiilihydraatteja ja C-vitamiinia.


Urheilulajien rajat hämärtyvät. Juoksijat kiipeilevät ja hiihtävät, kiipeilijät ja hiihtäjät juoksevat ja vaeltavat. Ultimate Direction tuo uudet 4.0 juomareput ja varusteet jokaisen saataville ja jatkaa kehityksen kärjessä, ultrajuoksijan paras valinta.

Pattijoen Kone Vapari Polkupyöräilyyn, pesäpalloon ja talviliikuntaan erikoistunut urheiluliike tukee Raahe Trail Runia vuonna 2018.


   
Raahe Trail Run
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Osakilpailu
Kategoriat