Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen Raahe Trail Runiin

Ennakkoilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt! Jälki-ilmoittautuminen kisatoimistossa (Harakkamäentie 14, Raahe) pe 29.6. klo 16-19 ja la 30.6. klo 8.30 alkaen. Vain käteismaksu.

Osanottomaksut:

Hintaportaat 31 km 21 km 10 km 5 km aikuiset 5 km nuoret
1.3.-30.4. 35 € 30 € 25 € 20 € 10 €
1.5.-28.6. 40 € 35 € 30 € 25 € 15 €
29.-30.6. 50 € 40 € 35 € 30 € 20 €

Hupisarjassa (5 ja 10 km) ei ole ajanottoa. Osanottohinnat ja hintaportaat samat kuin yllä. Osallistujille kuuluvat samat palvelut kuin muillekin.

Kerro mahdollinen alennuskoodi (esim. OP Raahen asiakasomistajanumero tai S-etukortin jäsennumero) ja vähennä alennus sen hetkisestä hinnasta. Alennukset eivät ole voimassa jälki-ilmoittautumisessa. Liikuntaseteleillä ei tällä hetkellä valitettavasti voi maksaa.

Voimassa olevat alennukset:

- OP Raahe tarjoaa 3 euron alennuksen kaikilta matkoilta asiakasomistajilleen 28.6. saakka (ei voimassa jälki-imoittautumisessa).

- Raahen Prisma tarjoaa 10% alennuksen kaikilta matkoilta S-ryhmän asiakasomistajille 28.6. saakka (ei voimassa jälki-imoittautumisessa).

Huom! Vain yksi alennus per osallistuja

Voit ilmoittautua myös kokonaiscupiin, jolloin hinta/osakilpailu tulee edullisemmaksi. Lisätietoa ja ilmoittautuminen cupiin löytyy täältä.

Lomakkeen täytettyäsi maksa osallistumisesi seuraavilla maksutiedoilla:

Krapu Media

FI71 5381 0320 1748 55

Viite: Oma nimesi ja Raahe Trail Run

Säilytä kuitti maksusta. Mikäli maksua ei näy 7 vuorokauden kuluessa ilmoittautumisesta, lähetämme muistutuksen. Verkkopankkimaksaminen on mahdollista myöhemmin keväällä.

Osanottomaksuun sisältyy:

• Ajanotto- ja tulospalvelut
• Huolellisesti merkitty reitti Hummastinvaaran upeissa maisemissa
• Mahdollisia yhteistyökumppaneiden tuotteita
• Juomapisteet reitillä (kts. kartta) ja maalissa
• Banaania, grillimakkaraa, proteiinipatukoita tarjolla maalissa
• Varustesäilytys kisatoimistossa
• Erinomaiset järjestelyt ja mahtavia elämyksiä
• 10, 21 ja 31 km:n sarjoissa palkinnot kolmelle parhaalle miehelle ja naiselle. Tyttöjen ja poikien 5 km:llä palkinnot niin ikään kolmelle parhaalle. Aikuisten 5 km:llä palkitaan nopein nainen ja mies. Lisäksi arvontapalkintoja kaikkien osallistujien kesken.

Sairaustapauksen sattuessa osanottomaksua ei palauteta, mutta osanotto on mahdollista siirtää lääkärintodistuksella seuraavaan vuoteen. Osanoton voi myös siirtää (myydä) toiselle juoksijalle. Tällöin on huolehdittava siitä, että tieto siirrosta päivittyy myös järjestäjän tietoihin.


   
Raahe Trail Run
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Osakilpailu
Kategoriat