Elixir Trail Run Korkatti

Elixir Trail Run Korkatti 2017

Suomen keskeisin neljän vuoren valloitus - todellinen money run

Järjestyksessään kolmas Trail Run Korkatti juostaan jälleen syyskuun ensimmäisenä lauantaina Haapaveden Korkatin luonnon kauniissa maastoissa. Suomen keskeisimmän neljän vuoren valloituksen lähtö- ja maalialueena toimii Aakonvuoren urheilu- ja liikuntakeskus Aakonmaja. Tapahtuman yhtenä lisänä on tänä vuonna televisio-ohjelma Elixir, mikä tuo ohjelman ja sen juontajien lisäksi paikalle myös polkujuoksun huippunimiä ympäri Suomen.

Tämän vuoden teemana on metsä, ulkoilu, Suomi 100v ja työhyvinvointi. Tapahtuma järjestetään kahtena eri päivänä. Perjantai on pyhitetty koululaisille, lauantaina joustaan todellinen money run, missä palkintojen yhteisarvo on 10 000 €.

Pohjanmaan Polkujuoksu Cupiin kuuluva Elixir Trail Run Korkatti on Cupin viides osakilpailu. Korkatti tarjoaa loistavat lunnonpolut niin kilpailijoille kuin kuntoilijoillekin. Matkavalintoja on kolme (7/15/22 km), 7 ja 15km reitit yhdistämällä kokonaispituudeksi tulee 22 km. Juoksija voi 15km kohdalla päättää, että tuleeko maaliin vai kiertääkö koko 22km reitin.

Yrityksille ja yhteisöille Elixir Trail Run Korkatti on oiva tapa parantaa työhyvinvointia. Kuntoilukärpäsen purenta on varma konsti lisätä terveitä elämäntapoja, parantaa työssäjaksamista ja sen kautta yrityksen tulosta. Yritys saa samalla hyvää henkistä markkinointia ja näkyvyyttä tapahtumasta.

Tervetuloa iloiseen tapahtumaan luonnonkauniiseen Haapaveden Korkattiin!

Ilmoittaudu mukaan!


   
Trail Run Korkatti
«  Heinäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 Osakilpailu
Kategoriat