Trail Run Korkatti

Trail Run Korkatti 2019

Suomen keskeisin neljän vuoren valloitusiis

Järjestyksessään viides Trail Run Korkatti juostaan tällä kertaa lauantaina 24.8 Haapaveden Korkatin luonnon kauniissa maastoissa. Suomen keskeisimmän neljän vuoren valloituksen lähtö- ja maalialueena toimii Aakonvuoren urheilu- ja liikuntakeskus Aakonmaja.
Pohjanmaan Polkujuoksu Cupiin kuuluva Trail Run Korkatti on Cupin viides osakilpailu. Korkatti tarjoaa loistavat lunnonpolut niin kilpailijoille kuin kuntoilijoillekin. Matkavalintoja on kolme (7/15/22 km), 7 ja 15km reitit yhdistämällä kokonaispituudeksi tulee 22 km. Juoksija voi 15km kohdalla päättää, että tuleeko maaliin vai kiertääkö koko 22km reitin.

Yrityksille ja yhteisöille Trail Run Korkatti on oiva tapa parantaa työhyvinvointia. Kuntoilukärpäsen purenta on varma konsti lisätä terveitä elämäntapoja, parantaa työssäjaksamista ja sen kautta yrityksen tulosta. Yritys saa samalla hyvää henkistä markkinointia ja näkyvyyttä tapahtumasta.

Nyt uutena sarjana meillä on Perhe-/hupisarja, jossa voit yhdessä kavereiden tai perheesi kanssa nauttia Aakonvuoren kauniista luonnosta. Matkavaihtoehdot 3 tai 7km.

Tervetuloa iloiseen tapahtumaan luonnonkauniiseen Haapaveden Korkattiin!

Ilmoittaudu mukaan!


   
Trail Run Korkatti
«  Marraskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Osakilpailu