Reittikuvaus ja kartta

Ylivieska Trail Runin reittikuvaus ja kartta


Lähtö tapahtuu leirikeskuksen pihamaalta. Lähtölaukauksen jälkeen usean sadan kuntoilijan lauma aiheuttaa väkisinkin positiivisen ruuhkan. Törmäjärven penkalle on matkaa puolisen kilometriä, jossa on hyvin tilaa hakea itselle sopivaa paikkaa jonosta. Muistetaan antaa poluilla tilaa myös kanssakilpailijoille, "latua" saa huutaa sekä antaa!!

Reitti on merkitty kiinnittämällä puunoksiin keltaista kuitunauhaa. Risteysalueilla on ennakkomerkkinä opastaulut nuolineen, myös itse risteyksessä on opastaulut. Sulkunauhalla ohjataan kulkua myös joissakin kohdin.

Reitti on kokomatkaltaan juostavaa. Teknisiä kohtiakin löytyy, useita lyhyitä sekä yksi pidempi kohta, jossa hyvästä motoriikasta on ehdottomasti hyötyä. Reitti on helposti juostavissa kuivin kengin vaikka reitti menee usean metsälammen rannassa. Kahden metsälammen rannassa on pitkospuut. Voi ne kengät silti kastuakkin, sehän kuuluu polkujuoksun luonteeseen.

Reitti täyttää polkujuoksun kirjoittamattomien sääntöjen kirjon. Polku on polkua, eikä tietä juurikaan ole. Pari tienylitystä toki sekä lähtö- ja maalialue on ymmärrettävästi jotain muuta kun varsinaista polkua. Reitin kiertää juoksemalla nopeammin kuin läskipyöräilemällä. Aitoa korpimaastoa siis tiedossa:)

Alla olevasta linkistä tulostettava versio kartasta. Tulostus: A4 vaakataso.

Ylivieska Trail Run kartta.pdf   
Ylivieska Trail Run
«  Lokakuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Osakilpailu
Kategoriat