Polkutorstai

Polkuperjantai on nyt POLKUTORSTAI

Polkutorstait jatkaa siitä mihin polkuperjantai-yhteisharjoituksissa on jo totuttu eli yhdessä reippaillen luonnossa iloisella mielellä.

Kaksi harjoitusta on nimestä huolimatta lauantaina ja matkana on pidempi vaellustyyppinen reissu. Nämä alkaa klo 10.00 Huhmarista, josta opastus kävelyporukoille (hitaampi ja reippaampi kävelyryhmä) sekä kevyt hölkkäryhmä.

Loput Polkutorstait on tuttua ja turvallista edelliskesiltä. Ohjaus on lyhyemmälle ja pidemmälle kävelyporukoille, joten turvallisin mielin voi tulla reippailemaan. Hölkkä sekä juoksuporukoitakin matkaan varmasta säntää itseohjautuvasti. Monelle edelliskesien osallistujille reipistö on jo hyvin tuttua, joten turvallista matkaseuraa löytyy myös juoksijoille.

Polkutorstait soveltuvat kaikille, jotka haluavat kohottaa kuntoaan luonnossa liikkuen ja samalla nauttia ryhmän tuomasta me hengestä. Tarkoituksena ei ole kilpailla, vaan matkavauhti määräytyy osallistujien mukaan.

Mahdolliset muutokset polkutorstain ohjelmassa ilmoitamme tällä nettisivulla ja ytr:n facebookissa.

Varustus

  • Juomista kannattaa ottaa mukaan juomavyöhön tai juomapulloon.
  • Ruokaa tai muuta energiaa suositellaan myös mukaan. Maastossa liikkuminen on fysiologisesti rankempaa kuin vastaavan matkan kulkeminen tietä pitkin. Lenkin jälkeen on suositeltavaa nauttia energiaa tasapainottaaksen elimistön energian tarvetta.
  • Vaatetus kannattaa valita vallitsevan keliolosuhteen mukaan. Tavalliset urheiluun soveltuvat vaatteet sopii hyvin polkujuoksuun. Kuivaa vaihtovaatetta voi tarvita lenkin jälkeen jos vaikka sade yllättää.
  • Lenkkikengilläkin pärjää, mutta maastojuoksuu/kävelyyn tarkoitetut kengät ovat toki paremmat. Niissä on parempi pito, jota maastossa tarvitaan. Tuntuma alustaan myös paranee sekä kastuessaan ne eivät ime itseensä niin paljoa vettä.   
Ylivieska Trail Run
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Osakilpailu
Kategoriat