Kärjä ja Jääskeläinen Pitkänkankaan voittajat
20.8.2018 9:19 Uutiset / Pitkäkangas Trail Run - Haapajärvi

Tapani Kärjä maalissa

Pitkäkangas Trail Run 2018 juostiin lauantaina aurinkoisessa kelissä. Päivän pääsarjojen voittajiksi juoksivat miehissä Kalajoen Tapani Kärjä ja naisissa Haapajärven Aino-Maria Jääskeläinen. Miesten kisan alku oli tiukahkoa kamppailua. Miesten lyhyen kilpasarjan voittaja Tero Seppälä veti letkaa Tapani Kärjän ja Risto Uusivirran seuratessa. Toisella kierroksella Kärjä karkasi Uusivirralta ja kolmantena tullut Anssi Koirikivi kiristi Uusivirran ohi viimeisessä nousussa.

Naisten sarja poti osallistujapulaa ja Aino-Maria Jääskeläinen sai tehdä rauhassa oman juoksunsa. Susanna Voipio juoksi kakkoseksi ja Milla-Maria Ollonen kolmanneksi.

Miesten ja naisten lyhyempien kilpasarjojen voittajiksi juoksivat Haapajärven Kiilojen Tero Seppälä ja Emilia Pulkkinen.

Poikien matkalla käytiin kovaa kisaa Jarkko Reijosen ja Jussi Raappanan kesken. Tällä kertaa Reijonen veti selvästi pitemmän korren ja voitti. Raappana johtaa edelleen kokonaiskisaa. Kolmanneksi juoksi Aleksi Huhtala.

Tyttöjen sarjan voitti Ylivieskan Enni-Sofia Saari, toiseksi tuli Reisjärven Peppi Leppälä ja kolmas oli Ylivieskan Veera Vähäkangas.


   
Pohjanmaan Polkujuoksu
«  Lokakuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Osakilpailu
Kategoriat